KESÄFIILISTELYÄ

IMG_7341IMG_7463IMG_0838IMG_0380IMG_0345IMG_0144IMG_0234
Moikka! Eka kuva on päivän asusta, epäonnistuin joka ikisessä kuvassa joten toi on ainoa jonka harkitsin laittaa tänne. Sassa toi mulle aurinkolasit thaimaasta, jotka maksoin takaisin samalla kun räpsittiin kuvia. 
Aloin miettiä mun aikaa lukiossa. Ensimmäinen vuosi on melkeen loppu, edessä on vaan puoltoista jaksoa, eli kolme kuukautta, jos ihan tarkkoja ollaan niin 95 päivää ja siitä vähennetään viikonloput ja lomat pois. Ihanaa! Tää sää saa mut myös fiilistelemään kevättä ja kesää. Aamulla kun herää ja lähtee kouluun on niin ihanan valoisaa eikä edes kylmä. Eilen oli nahkatakki päällä ja tänään converset. Unelmoin uusista kengistä kevääksi. Haluaisin vansit mustana tai pinkkinä, mutta saa nähdä jos se jää haaveeksi... Mun valkoiset converset ovat pienet nykyään mutta pidän niitä silti, sillä ne ovat varmaankin lemppari kenkäni.  
Mulla on niin ikävä kauniita kesäiltoja, auringonlaskuja, rannalla makaamista, kavereitten kanssa olemista päivät pitkät, ympäriä hankoa kävelemistä ja kaikenlaista muuta! Harmi vaan että töitä pitää tehdä saadakseen rahaa seuraavalle vuodelle... Pistin tänne postaukseen pari kuvaa viime kesästä jotka oon jo laittanut tänne, mutta kesäkuvat on vaan niin paljon kivempia kuin talvikuvat. Talvi on jostain syystä vaan livahtanut ohi, eikä mun mielestä ole ollut mitään pahempia pakkasia, onneksi. Sain muuten 8 suomen esseestä, go me! :) emilia

8 kommenttia :

  1. buaaaaaaaaaaaaa :( kesäkuvia <3 kuuntelin just kesäbiisejä ja sit tulin tsiigaa tän postaukse, meinaa tulla itku :D

    VastaaPoista
  2. kesäkesäkesä <3 joo mäki kesäbiisejä, kuvia, ahh, kesä c'moon!!!

    VastaaPoista
  3. waude emppu you lucky girl ;) va sköna bilder, kan int vänta på sommaren! du är så otroligt vacker <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihih :))) int ja heller! tusen tack men desamma bara <3

      Poista
  4. Aaaa eikäää, tuli ikävä kesää! Upeita kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ella :) mullakin on niin ikävä kesää että alta pois!!

      Poista

Kiitos kun kommentoit asiallisesti! ♥
ps. olet kaunis ja ihana