ARKIELÄMÄÄ

loveeeloveee1loveee2loveee3
Moi! Tottakai uudet vaatteet jotka just on ostanut tulee käytettyä heti. Eilen päätin heti laittaa neuleen ja kaulakorun kun taas tänään käytin huivia. Nyt se vaatekriisi sitten taas alkaa. Saa kuitenkin nähdä mitä keksii. Uskon etten ole ainoa jolla tämä ongelma on joka aamuinen ongelma. Oikeestaan mun on pakko myöntää ettei mua edes kiinnosta mitä laitan kouluun mutta mulle tulee tosi helposti ahdistus jos oon jonain päivänä valinnut väärät vaatteet. Kuullostan kauheelta mutta näin on, enkä malta mitään. 
Oon ehtinyt tehdä niin paljon tänään. Heti aamusta kirjastoon, kouluun, kaupunkiin HSLn toimistoon laittamaan opiskelija-alennuksen korttiini mutta mun opiskelijakortti ei kelvannut joten pitää hankkia joku HSL oma... Ärsyttävää. Kaiken lisäksi kävin myös hankkimassa ryhmäliikuntakortin, mutta en ole saanut sähköpostia jonka piti saada ja kattoo nyt milloin sekin tulee... Illan pelasti kuitenkin Hollywood heights. Oon koukussa siihen ja onneksi se tulee nettiin, sillä meijän telkkari ei toimi. Kouluviikko alkoi kuitenkin yllättävän hyvin ja huomenna on onneksi vain 10-14 koulua.
On muuten niin ihanaa mennä kasiin nyt kun aurinkokin tulee esiin ja kun pääsen neljältä niin on vielä kauan aurinkoista ja valoisaa. On niin ihanaa! Kevät ja kesä, tulkaa jo! emilia

6 kommenttia :

Kiitos kun kommentoit asiallisesti! ♥
ps. olet kaunis ja ihana