sain elämän, johon just nyt en kaipaa mitään lisää

meitsi1sötisllovemeitsi
Hei! Ensimmäisessä kuvassa onkin vähän päivän asua. Pärjäsin todella hyvin pelkällä farkkutakilla tuolla ulkona aamulla lähdessäni kouluun, ja iltapäivällä kun tulin kotiin. Koulupäivä oli rento, eikä ollut raskaita tunteja, paitsi filosofia, joka ei ole mun mieleeni. Asia voi myös olla opettajasta kiinni, hän nimittäin on vähän outo, eikä ainoastaan mun mielestä. Mulla oli myös esitelmä artikkelista saksantunnilla ja sanat meni vähän sekaisin. Kai se muuten meni ihan ok. Huomenna mulla on viikon raskain päivä, kahdeksasta neljään. Mulla ei kuitenkaan ole kuin yks läksy, mikä saa mut hengähtämään syvään. Ehdin tämän vuoksi jutella mommon ja mofan kanssa kun he kävivät meillä illalla tuomassa kalakeittoa. 
Oon todella kauan valittanut siitä, että mun kaapista löytyy niin paljon turhia vaatteita ja oon luvannut itselleni että kävisin sen läpi. Ensimmäisen kerran taisin luvata joulun jälkeen. Oon kuitenkin sen verran laiska, että se on jäänyt väliin. Pitää löytää joku päivä, millon ehtisin tehdä tämän. 90% vaatteistani voisin myydä pois ja pitäisi löytää joku sopiva kirpputori tai muu paikka. Onko kellään tietoa, missä päin HELSINKIÄ, olisi hyviä kirppareita? Voin myös laittaa kuvia blogiin jos kiinnostaa. Niin kuin jo aikasemmin sainkin kuulla.
Nää kuvat on puhelimesta, mutta toivottavasti kelpaa. Oon selaillu blogeja läpi linkitä blogisi postauksesta ja alan pikkuhiljaa listailla top10 kun oon jo saanut top50, ja alan sitten kattoo läpi 3-5 parasta blogia. emilia

14 kommenttia :

 1. helsingin jäähalli ja malmil on ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita kuvia tänne blogin puolelle? :) Ootko muuten miettinyt blogikirppistä?

   Poista
  2. laitan varmasti, ei kannata odotella mitään tosi kivoja :D nojaa niin ja näin, pikemminki semmosia "kirppari postaus".

   Poista
 2. ihana kroppa! oon kade :) <3

  VastaaPoista
 3. laita blogiinki kuvii vaatteista sit ku alat siivoo niit pois :)

  VastaaPoista
 4. Sulla on kiva tyyli! :) mistä ekoje n kuvien neule?

  Http://jeanettehansen.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit asiallisesti! ♥
ps. olet kaunis ja ihana