don't stop, make it pop

emppoIMG_7475IMG_7468IMG_7490
Moi! Selittelen koko ajan tästä ihanasta säästä ja kuinka se piristää mua. Mutta se vaan on niin ihana. Sääli, että viikonlopuksi on luvattu miinusasteita, ja aika paljonkin! Talvitakki tulee siis käyttöön, vaikka olen niin fiilistellyt nahka- ja farkkutakilla tän viikon ajan. Yritän koko ajan nauttia koulusta. Kuullostan varmaan idiootilta, mutta tää on vuoden vika jakso, joka on chilli ja rento. Ensi jakso on täynnä ja lähes joka päivä on kaheksasta neljään, täynnä lukuaineita. 
Sain kuulla paljon mielipiteitä että kuvailisin vaatteita tänne blogin puolelle, joka varmasti toteutuu heti kun jaksan käydä läpi mun vaatekaapin. Ajattelin myös lähteä kirpparille ja varata pöydän Helsingin jäähalliin. Ilmottelen siitäkin tarkemmin jos siitä tulee jotain. Mun hiukset näyttää todella keltasilta eri valostuksissa, kuten esimerkiksi näissä asukuvissa. Onneksi pääsen tiistaina kampaajalle värjäämään hiukset!
Tää päivä on ollut täynnä kaikenlaista. Koulua, itistä, sairaalaa ja kotona olemista. Itiksessä avattiin uus carlings jossa kaikki vaatteet ovat -30% ja itte löysin topin/t-paidan tai mikä se ikinä onkaan. Tykkään siitä tosi paljon ja sain sen alle kymmenellä eurolla. 
Nyt mun pitäis vielä kattoo sarjaa koneelta, joka jäi tänään väliin ja sen jälkeen pakkaan huomista varten. Lähden Hankoon kattelee mun kultsipuppelia! :-) emilia

4 kommenttia :

Kiitos kun kommentoit asiallisesti! ♥
ps. olet kaunis ja ihana