instagram and weekend

collageemoikkelis
Hei vaan! Lähdin perjantaina Hankoon ja siellä jouduin odottamaan poikaystävää kun hän oli jengin kanssa saunassa, mutta onneksi ilta korvasi kaiken. Lähdimme Santun jengiläiselle viettämään iltaa ja mulla oli todella hauskaa. Onneksi laitoin päälleni jo kouluun talvitakin, sillä Hangossa tosiaan oli viikonlopun aikana reilusti miinusasteita. Lauantaina siellä oli niin kauhea lumimyrsky, että se jatkui todella kauan. Päivällä kun olimme ajelemassa, tiet olivat lähes paljaita, mutta kun illalla astuin autosta ulos kun olimme menossa syömään, meinasin vetää lipat. Mustaa jäätä oli kaikkialla. En ole muuten tänä vuonna vetäny lipat kertaakaan, oon ylpee ittestäni, mutta ehkä ne lipat kuitenkin kuuluu talveen.
Lauantaina siis lähdimme ensin Ekikselle pelaamaan fifaa ja sitten keilaamaan. Oon itse asiassa huono siinä, hävisin. Musta tuntuu että siinä radalla oli joku juju, koska joka kerta kun heitin, se meni joko oikeelle tai vasemmalle, mutta ei ikinä keskelle... Tai sit oon vaan huono. Keilailun jälkeen lähdimme syömään ja takaisin Ekikselle pelaamaan ja sitten Santulle nukkumaan.
Tänään oon lukenu kirjaa junassa ja ollu kotona. Kaikki läksyt on tehty, mutta teen pikasiivouksen vielä ennen nukkumaan menoa ja onneksi meen vasta kymmeneen, en jaksaisi herätä, vaikka mun unirytmi onkin kunnossa. Koulu tuntuu niin raskaalta, eikä mulla ole inspistä panostaa. Pyrin kuitenkin keskittymään tunneilla ja se onnistuu, opin niin parhaiten. Varaan ehkä pöydän kirpparille huomenna! emilia

4 kommenttia :

Kiitos kun kommentoit asiallisesti! ♥
ps. olet kaunis ja ihana