uusi alku uudessa kaupungissa

1234

Kuvat eilisen joulumarkkinoilta

Moi ja terveisiä täältä Saksasta. Tällä kertaa toisesta kaupungista, joka sijaitsee ihan Ibbenbürenin lähellä, eli Rheinesta. Mulle tapahtui se, mitä kukaan vaihtari ei toivo tapahtuvan vaihtoon lähtiessä. Perheen vaihto tapahtui tiistaina koulun jälkeen ja illalla astuin uuteen kotiin ja nukuin uudessa huoneessani.

  Perheen vaihto sujui minulla todella hyvin. Monella se saattaa olla pahempi paikka. Mun ja mun aluevalvojan piti sanoa asiasta yhdessä, etten halua enään asua siellä, sillä en viihdy. Pari viikkoa aikasemmin olin sanonut asiasta perheelleni ja päätimme yrittää. En vaan pystynyt. Viihdyin periaatteessa, mutta oli aina yksinäinen olo ja tunne, ettei niillä ole minulle aikaa. Koko perhe on kuitenkin todella ihana ja meillä pysyy varmasti yhteys. He olivat mulle todella ystävällisiä. Mun perhe kertoi meidän järkkäävän hiihtokamat jo seuraavana maanantaina, mulle iski paniikki. En asu perheessä enään kun he lähtevät reissuun... Tämä tarkoitti sitä, että jouduin yksin sunnuntaina tultuani illalla kotiin kertoa asiasta. Mua jännitti, vaikka tiesin perheen ottavan asian hyvin.

  Luulin maanantain ja tiistain kestävän ikuisuuden, mutta ne menivätkin todella nopeasti ohi. Mulla oli niin paljon pakattavaa, etten tiennyt minne tunkea kaikki vaatteet, kengät, koulukamat yms. Tiistaina hyvästelin mun ihanaa luokkaa. Me tultiin todella läheiseksi kahdessa kuukaudessa. Mulla tuli heti ikävä heitä. Onneksi asun 15min junamatkan päässä. Mutta silti, uuden koulun alottaminen tulee olemaan vaikeampaa kuin viimeksi, sillä täällä en tunne ketään, eikä ole luokkia vaan pelkkiä kursseja.

  Sain paljon rohkaisuja kaikkialta asiassa. Tämä oli varmaan rohkein tekoni. Se kuullostaa helpolta, mutta mulla on kuitenkin pieni side perheeseen. Tämä vuosi on sun vuotesi, se on rankka, se voi olla helppo, mutta tämän vuoden aikana oppii asioita, mitä ei välttämättä muuten missään muualla kotimaassaan opi. Olen ylpeä itsestäni!

emilia

5 kommenttia :

 1. Toivottavasti kaikki menee hyvin siellä uudessa perheessä!!
  Ikävä <3

  VastaaPoista
 2. Hei tsemppiä sinne! Sama ongelma vaan ei uutta perhettä vielä joten asun mun aluevalvojan kans. Koitahan pärjäillä! :)

  VastaaPoista
 3. milloin siis tapaat uuden perheen vai asutko heidän luonaan jo? hei tsemppii sulle tosi paljon, oot vahva tyttö ja toivottavasti lähtee uudessa koulussa rullaamaan hyvin <3

  VastaaPoista
 4. hei vaikka et tässä postauksessa pyydäkkää postausehdotuksia. Nii voisiks tehä sellasen lempi blogit- postauksen et just joitain blogeja joil on alle 100 lukijaa nii ottaisit joku 5-10 sun lempparii ja kertoisit niist vähä ja linkkaisit ne ? Ku haluun lisää luettavaa heh. Oot muuten hirmu kaunis ja sul on tosi kiva blogi :)

  VastaaPoista
 5. Miina: joo, tähän menneessä on mennyt loistavasti <3 ikävä :(
  Julia: Oi harmi ja kiitos samoin! :)
  Ano1: joo oon jo tääl niin kun kirjotinki :DDD kiitos <3
  Ano2: Valitettavasti mun aika ei riitä semmoiseen tällä hetkellä.. :(

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit asiallisesti! ♥
ps. olet kaunis ja ihana