yellow, green, red and blue

IMG_7538IMG_7529IMG_9971
Hei! Eilen kävelin varmaan yhteensä tunnin tuolla ulkona, kun tota lunta tuli niin paljon ja oli niin kauhea tuuli, että kaikki lumi tuli naamaan. Kesätyöpaikka oli "luvattu" pois. Lähdin kuitenkin heti kotiin tultuani urheilutalolle jumppaan. Mulla on vähän lihassärkyä kun en ole niin pitkään aikaan treenannut kunnolla. Varasin kolme viikkoa eteenpäin jumppia ja tästä mun kolmen kuukauden urheilupanostus alkaa. Pahin on varmaan perjantaina kun bodypump alkaa jo 7:15 aamulla! 
Tänään lähdin koulusta suoraan kampaajalle värjäämään hiukseni ja toki leikkaamaan ne huonoimmat hiukset. Näistä tuli kivat. Harmittaa vaan kun toi tumma väri hiusten alta ei oikeen haluu lähtee... Toivottavasti se tästä vaalenisi kesäks. En oo muuta tehnytkään. Sain eilen Ronjalta tuliaiseksi nerds karkkeja. Ne on tosi hyvii mun mielestä, tai sitten osu sopivat kohdalle. 
Asukuvia ei oikeen tässä säässä ja kiirreessä ehdi ottaa joten tossa teille saa kelvata asu viime syksyltä. Ulkona oli niin ihana sää ja mulla oli vähän oranssiin sävyyn menevää huulipunaa. Oon kadottanu sen tosta vaan. Mulla ei ole mitään mielikuvaa mihin sen olisin pistänyt ja oon ettiny lähes kaikkialta, mutta ilman tulosta. Haluun löytää sen, koska se on niin ihanan värinen! Kevättä odotellessa ;) emilia

ps. katoppas tänne arvontaan >click

14 kommenttia :

  1. millon toi vika kuva on otettu, ja miksi et laittanut kuvaa uusista hiuksistasi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joskus lokakuussa muistaakseni, mutta tänä syksynä kuitenkin :) olisin laittanut mutta kun tulin kampaajalta ehti tulla niin pimeetä etti se väri näkynyt ollenkaan. lisään ehkä huomenna jos ehdin kuvata!

      Poista
  2. Nam salaatti näyttää herkulliselta :) recepti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin se olikin!! mommon salainen resepti ;) mut siinä nyt oli salaattia, broileria, pekonia, vähän minitomaatteja, sit sitä kastiketta, krutonkeja ja sitä juustoo :D

      Poista
  3. Kuinka pitkä oot?:) näytät ainakin tosi pitkält tos vikas kuvas:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti! 170 :) kuulen aina et näytän lyhyemmältä haha

      Poista
  4. aivan ihania kuvia:) tuli hirvee nälkä....:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha kiitos! mullakin oli niin nälkä että piti syödä niin paljon kun kaikkea oli haha :D

      Poista
  5. Hienoja kuvia ja kiva blogi! Liityin lukijaks!:))

    VastaaPoista
  6. noit karkkei saa myös hesast :-)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit asiallisesti! ♥
ps. olet kaunis ja ihana