olipa kerran regatta

IMG_0928IMG_0932IMG_0925IMG_0929IMG_0943
Junamatkustelu ykkösluokassa, kuumat ja hikiset junat, sadepilviä, kylmä tuuli, pitkät yöt, wall's ranskikset, hyvää ruokaa, ihanaa seuraa, myöhät kotiintuloajat, ranta chillailua, huonot hetket, rakkaus ja paljon muuta. Mun viikonloppu hangossa on ollut aivan mahtava! Tänään alkaa hesa cup pelit, onnee peleihin niille jotka pelaa. emilia

6 kommenttia :

 1. Mä rakastan sun blogii mutt voisit kirjoittaa vähä enemmän siis postauksess ett niist tuliss vähä pidempii :D <3 ja sun elämä on just tosi cool, mä haluasin sen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos hirmusti <3 ei se oo cool ollenkaan, vannon sen! hmm en ikinä oikeen keksi mitään kirjottamista koska en jaksa mitää sellasii sitten näin ja sit tällee :D mitä voisin kirjottaa, onks ideaa? :--)

   Poista
 2. On se, blogin perusteella! ;) no voisit vaikk kertoo joskus ett kuka on lempinäyttelijäss tai kirja tai leffa tai jotain sellast. Tai voisit kertoo mielipiteestäsi jostain vaikk mist hirveesti puhutaa just sillo. Tai voisit kertoo jotai muistoi! ;) tai kerrot tarkemmin sun päiväst vaikk jos jotain hauskaa, noloo tapahtu sulle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha no kiitos :)) en kuitenkaan hehkuta elämääni täällä.. kiitos vinkeistä!

   Poista
 3. Mikä päivä olit regatassa?

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit asiallisesti! ♥
ps. olet kaunis ja ihana