Münster mit Ada

munster13munster11munster9munster10munster7munster6munster4munster2munster8muntser5munster
Hallo alle! Lauantaina lähdin Adan kanssa Münsteriin shoppailemaan. Kerittiin kuitenkin päivän aikana käydä myös kiertelemässä vanhaa kaupunkia ja käymässä katoolisessa kirkossa kattelemassa. Münster on kyllä niin upee kaupunki että alta pois, sääkin oli kaiken lisäksi niin huippu! Münster on tunnettu siitä, että siellä ajellaan paljon pyörillä, niitä oli siis kaikkialla. Miten ihmiset edes löytävät oman pyöränsä siellä?
Kävimme Vapianossa syömässä, mulla olikin ikävä niitten täydellistä carbonaaraa! Tottakai oli myös pakko vierailla Starbucksissa haha. Mulla tuli ostettua oikeestaan vaan housut, kengät, pipo ja neule. Elikkäs ihan hyvä, rahat kuitenkin olivat melkein loppu, sillä ostelin Santulle vuosi/synttärilahjoja haha.
Apua, mulla on myös eka koe torstaina, saksan koe kaiken lisäksi! Pyysin, että saisinko arvosanan siitä, mutta saa nähdä, luultavasti kadun sitä vielä... Matikka ja englantikin on ihan ensi viikolla. Jännskättää.
Lokakuussa olisi tarkotus lähtee Dortmundiin pienen tyttöporukan kanssa, siellä olis primark, eli halvalla mennään! ;) Kirjotin muuten yfun blogiin sunnuntaina ja lähipäivinä pitäisi tulla postaus! emilia

2 kommenttia :

  1. Oot tosi nätti :) voisikko tehä postauksen siit miks valitsit just saksan?:)

    VastaaPoista
  2. oi kiitos <3 jooo voin, mut siihen ei kyl tuu paljoo tekstii haha :D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit asiallisesti! ♥
ps. olet kaunis ja ihana