I feel like there's nothing I can't try

okok1.ok3
Moikka kaikki siellä! Aika menee vaan niin nopeesti. Oon ollu täällä puoltoista kuukautta ja ei mulla ole edes kymmentä jäljellä... Koulu painaa päälle ja oon aina todella väsynyt. Treeneissäkään ei oo tullu käytyy kun ovat yhdeksään, jonka jälkeen pitäisi pyöräillä viisi kilometriä kotiin pimeessä. Jotenki se masentaa kun muutenkin on niin väsynyt koko ajan! Ei oo yhtään sama asia käydä kaupungilla kavereitten kanssa, kuten esimerkiksi eilen. Kävin tapaamassa pari muuta ihanaa vaihtaria, jotka ovat kanssani samassa koulussa. Meillä synkkaa tosi hyvin ja tuntuu kivalta kun voi niin vapaasti puhua tunteistaan. Vaihtari ymmärtää vaihtaria, niin se vaan on! Puhuttiin todella henkilökohtasia asioita ja omista kotimaistamme. Tytöt ovat Brasiliasta ja Mexikosta. Jotenkin oon oppinu arvostamaan Suomea ihan toisella tavalla, en enään halua muuttaa isona Ruotsia pidemmälle. Jotenkin Suomi on niin tuttu ja turvallinen ja mä viihdyn todella hyvin. 
Syksy alkaakin jo lähestyä! Eilen oli ihana syksyinen sää. Rakastan syksyä, kun saa laittaa paksut villapaidat päälle ja on vähän kylmä tuuli. Tänään aamulla ajattelin jo että talvitakki olisi ihan kiva, ulkona oli nimittäin 6,5 astetta!!!! Onneksi tuli eilen ostettua pipo. 
Huomenna tulee olemaan todella raskas päivä, koulua kahteen, liikkaa 7km koulusta, kotiin 5km, syömään, treeneihin 5km, kahen tunnin treenit ja sit taas kotiin, suihkuun ja koisimaan... Apua, oon torstaina varmaankin ihan kuollut! Nyt jatkan vähän läksyjen tekoa, ai että, eikö nää nuoret teekkään muuta kuin läksyjä? Vai meneeks mulla vaan niin paljon pidempää tän kielen kanssa...?
ARGGHH, muilla joilla flickr ei toimi? emilia

4 kommenttia :

 1. oii näyttää niin hyviltä noi jätskiannokset :) oon niin kade sulle ku oot vaihtarina!

  VastaaPoista
 2. ne oli NIIN hyviä! :D lähde ite kans, kannattaa!

  VastaaPoista
 3. Heei vähän siistii, löysin sun blogin vasta äsken. Oon siis itekkin nyt juuri vaihdossa Saksassa, ei olla iteasiassa ees kovin kaukana toisistamme! Ite asun suht lähellä Hannoveria, Stadthagenin lähellä jos kiinnostaa kattoa :D Jään todellakin seuraamaan!

  VastaaPoista
 4. aaa haha tottakai meen seuraa takas! kiva lukee miten muilla menee! :) joo no on itseasias aika lähistölla :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit asiallisesti! ♥
ps. olet kaunis ja ihana