kolme viikkoa, 21 päivää

q2qIMG_9881q1IMG_9888q3
Heei! Miten musta tuntuu, että nää kesäpäivät alkaa pikkuhiljaa loppumaan. Onneksi tässä on vielä kolme viikkoa. Vietimme siskon 15v synttäreitä eilen, jonka jälkeen lähdin ihan ilman suunitelmia Amandalle yöks. Kävimme Kian kanssa yöuinnilla ja mulla oli aivan ihana yö! En keksi kirjottamista, mutta tää vaihtovuos jännittää ihan liikaa.. Kävin kans kattoo tota mun poikaystävää tonne armeejaan, ihan komee se on ;) Siis, jos istun kotona mulla on semmonen tunne että jess, vaihtoon. Mutta heti ku mulla on ihanaa seuraa ja teen kaikenlaista kivaa ni alkaa tuntua siltä, etten haluisi yhtään lähteä. Tää onkin varmaan ihan normaalia? emilia 

7 kommenttia :

 1. Aivan ihania kuvia taas kerran! :) Itsekin olen alkanut ihan tosissani toivomaan vaihtariksi menemistä, ehkä jonnekin ausseihi? En kyllä tiedä jos on varaa semmoseen :/ Paljonko sun vaihtarivuos Saksas maksaa? ja mitä luulet et ausseihi maksaa? Olisin tosi kiitollinen jos vastaisit :)
  Ja muute kuinka saa tommosii pyöreit kuvii? (semmosen minkä sul on tos oikeel) Et onks jotai tiettyy sovellust olemas ja onko ilmaista?
  ps. oot tosi kaunis ja hei pidä ikimuistoinen vuos sauksas!<3

  VastaaPoista
 2. *saksas / joo oon hyvä kirjoittamaan :D

  VastaaPoista
 3. Hei kiitos tosi paljon! :) Lähe ihmeessä, enemmän sä kadut jos et lähde ja vanhempasi sponssaavat varmasti jos sua kiinnostaa! Saksaan lähteminen oli kai joku 7000-8000e, mutta jos meinasit ausseihin niin se on joku 12000e... eli aika reilusti kalliimpi.
  tein picmonkey.com , siin on semmonen ku voi valita reunukset ni valkkasin sen pyöreen ja siin voi ite muokkaa miten pyöreeksi haluaa. Ohjelma on ilmainen.
  Kiitos taas kerran, yritän pitää! :) <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos !! et tiiä paljonks toi autto muo <3 :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia tää sun blogi täynnä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit asiallisesti! ♥
ps. olet kaunis ja ihana