1 april

IMG_9959IMG_9945IMG_9919IMG_9958IMG_9960
Ihanaa pääsiäistä ja ensimmäistä huhtikuuta! Onko teitä jo huijattu? Mua ei huijata millään, vaikkei kukaan olekkaan kokeillut onneaan. Äiti meni heti aamusta ihan lankaan, emilia-äiti 1-0 haha. 
Miten pääsiäinen on mennyt? Kaikki viettää sitä niin eri tavalla. Perjantaina lähdimme mummolaan syömään ihanaa ruokaa. Lauantaina treenasin kolme tuntia, ja lähdimme heti ihanalle pääsiäislounaalle taas mummolaan. Siellä on aina sitä todella ihanaa ruokaa. Saimme myös pääsiäismunia, joita ei oikeastaan tee yhtään mieli vieläkään. Eilen nukuin todella myöhään, saattaa olla, että se riippuu siitä, kun kelloa siirrettiin eteenpäin. En oo ikinä nukkunut pidempään kuin kymmeneen, mutta eilen heräsin kahdentoista jälkeen! 
Tänään en ole muutakaan tehnyt kun lukenut yhteiskuntaoppia ja syönyt isän ruokaa. Jälkiruoaksi oli todella hyvää marjarahkaa, johon oli laitettu banania ja kiwiä sekaan. Oioi! 
Huomenna koeviikko jatkuu... Onnea kaikille siihen, ja muutenkin koulun alkuun. emilia

6 kommenttia :

 1. Ihania kuvia! :) Tsemppiä kouluhommiin sinnekkin suunnalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos emma! :) toivottavasti pääsiäinen sujui hyvin ja löytyy uudet voimat opiskeluun!

   Poista
 2. kivoja ja värikkäitä kuvia, tykkäsin tykkäsin :) tsemppiä koeviikolle, muista harjotella ahkerasti, se palkitaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon :) yritin vähä piristää tännekki päin näin pääsiäiseksi. joo totta! yritän tässä tsemppailla kaikkien turhien aineiden parissa haha :D

   Poista
 3. Va fina bilder! Va använder du för kamera? :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit asiallisesti! ♥
ps. olet kaunis ja ihana