DON'T FORGET TO SMILE

iik
12 Moikka! Vaikka uus jakso on alkanu koulussa ja on päässyt uuteen otteeseen on kuitenkin huomenna enkun koe. Oon lukenu siihen ja mulla on hyvä fiilis lähteä tekemään sen. Toi sää tuolla ulkona on ihan kauhee, eikä siellä pahemmin tuu vietettyä aikaa. Oon ollu lähiaikoina kavereitten ja poikaystävän kanssa. Mulla on ollut todella ihana viikonloppu. Aika menee vaan niin nopeesti. Tänään varasimme liput aviciin keikalle joka on kesäkuussa suvilahdessa. Ollaan menossa pienellä porukalla ja tulee olee ihana päivä! En vaan malta odottaa kesää. Flunssa on mennyt melkeen kokonaan ohi ja huomenna pitäisi käydä salilla ja ehkä kattelemassa jotai treenivaatteita, sillä multa löytyy lahjakortti intersportiin. Sunnuntaina tuli nautettua laskiaispullaa ilman pulkkamäki reissua. Ihanaa viikon alkua! emilia

8 kommenttia :

 1. Nam tuo pulla näyttää hyvälle :( ! Ja sulla on ihan sairaan ihanat hiukset !!

  http://anni-rebecca.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olihan se hyvää! :) kiitos paljon <3 ja jess vihdoin sulki blogi!

   Poista
 2. Voi laskiaispulla, nam nam..<3

  VastaaPoista
 3. Ääh, niin monella näitä laskiaispulla-kuvia ja minä en oo saanu ainuttakaan :D Ihan tosi kaunis muuten tuo kaulakoru!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo no olí pakko laittaa :D kiitos <3

   Poista
 4. hehee voiku minki ruokavalio näyttäis noinki terveelliseltä! :-) helmikuu on kyl epäreilu, ku on herkkupäiviä toistensa perään! ps. kiva kaulakoru!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha no ei sitä mullakaan usein näy :D niimpä! kiitos :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit asiallisesti! ♥
ps. olet kaunis ja ihana