I'M TALKING LOUD, NOT SAYING MUCH

embo3embo1embo4
Moi! Ensiksi kiitän heti alkuun kun mulla on lähiaikoina tullut enemmän lukijoita ja kommentteja, tosi kiva ja se innostaa tätä mun bloggailua vielä enemmän! :) Kävin koulun jälkeen Sassan kanssa kaupungilla syömässä pientä, kuvailemassa jonkinverran ja kiertelemässä parit kaupat.
Nyt kun kevät vaatteet alkaa tulla kauppoihin ärsyttää vaan niin paljon kun rahaa ei löydy kun se pari euro, eikä sillä saa yhtään mitään... Toivottavasti sitä rahaa kohta tulisi, sillä tiedän tarkalleen mitä tarttisin ja sain idean että voisin tehdä jonkinlaisen "blogikirppiksen" jos jotain kiinnostaisi? Mulla ei vaan nii kivoja vaatteita löydy mutta kaappi on täynnä vaatteita joita en käytä... Huomenna on tokavika päivä kun meen vasta 12:20 kouluun joten nyt pitää nauttia kun vielä voi ennen koeviikkoa... Olisiko muuten mitään postausehdotuksia? emilia

20 kommenttia :

 1. tee semmone video tai ota kuvii miten meikkaat ja mitä meikkei käytät.

  laita jotai vanhoi kuvii esim ylä-aste ajalt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ehdotuksista :) oon kyllä tommosta meikkivideota miettinyt aika kauan mutta ihoni vuoks en oo silleen halunnut tehä semmosta... saa nähä!

   Poista
 2. KYLLÄ blogikirppis!

  VastaaPoista
 3. oii miten ihana blogi sullakin, jään seuraamaaan:-) ja kyllä blogikirppikselle!

  VastaaPoista
 4. Voi ei sä olet kaunis! Menin heti kattomaan että onko sullakin blogia ku kävit kommentoimassa ja löysinhän mä tän :) Toi farkkupaita on ihana!
  Tosi kiva blogi meen heti liittymään lukijaksi! ::)
  Ois kivakans jos liittyisit minunki blogin lukijaks ku mulla niitä lukijooita ei hirveesti ole :( Se piristäis aina päivää:) becouseyoureworthit.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos tosi paljon! hauska kuulla :) käyn kans!

   Poista
 5. kannatti kurkata tää sun blogi koska nimittäi nyt sait uuden lukijan ! pakko koluta koko blogi läpi pian:--)

  VastaaPoista
 6. oot tosi kaunis ja kiva blogi sullakin ! <3 liityin lukijaks :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit asiallisesti! ♥
ps. olet kaunis ja ihana