there's not a thing that i would change

ihku3ihku4

Hei! Innostuin vähän muokkaamaan näitä kuvia, hups. Muokkasin kans ulkonäköä blogissa kun sain valitusta siitä että blogini muistuttaa jonkun toisen, joten päätin ihan häntä varten muuttamaan omaani. Mua väsyttää lähes joka päivä tosi paljon, mutta onneksi mulla alkaakin koulu huomenna vasta kahdelta. Mitä mä teen ennen koulua? Ajattelin leipoa pipareita ja kuunella joulu musiikkia saadakseni joulufiiliksen huipulle. Kerrankin tuolla ulkonakin on lunta jouluksi, toivon ainakin että se pysyisi. Tämä tulee olemaan mun 16 joulu kun pidän samaa perinnettä, ja se saa luvan pysyä aina, sillä se on niin ihanaa ja tunnelmallista. Se on myös ainoa kerta kun käyn kirkossa vuoden aikana ja ensi vuonna mun joulu, niin kuin myös loput päivät, tulee näyttämään ihan erinlaiselta. Vaihto-oppilas vuosi lähestyy! Pitää saada tän joulu hässlingin keskellä täytettyä vaihtari paperit jotka lähetetään Saksaan tammikuussa. Jänskättää! Mutta nyt meen siivoomaan huoneeni, see you. emilia

4 kommenttia :

 1. oiii ihana toi saksa hommeli! :)
  miten saat nuo youtube linkit tolleen 'piene muodos' kun itelläni tulee se koko video enkä tiedä miten pitäisi editoida sen html formattia?

  dankjuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jooo! :) ku meet siihen html koodi juttuun ni ku siin on ne koot niiku leveys ja korkeus vai mikä nyt onkaa ja sit muokkaat esim sen leveyden samaa ku mitkä sun kuvat on ja pidän ite korkeutta siin 29 kohalla ni sit siit tulee tommonen!

   Poista
 2. ouu ihana kuva toi mikä sul on tuol vasemmas reunas niiku "profiilikuvana" vai mikskä sitä pitäiskää sanoo XD superkaunis !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oii kiitos paljon! :) voihan sitä niinki sanoo haha

   Poista

Kiitos kun kommentoit asiallisesti! ♥
ps. olet kaunis ja ihana