die young

IMG_9875IMG_9854


Taas kerran yksi kauhea maanantai. Tämä tuntui kauheammalta sillä syyslomakin meni niin nopeasti että se tuntui ihan pelkältä viikonlopulta. Harmi että kaikki aika menee nykyään niin nopeasti. Ulkona on oikeesti jo aika kylmä ja nahkatakki pitäisi kohta jättää kaappiin ja tuoda lämmin talvitakki esiin. Se on jo ollut pari kertaa käytössä, enkä usko olevani ainoa. Haluaisin kuitenkin uuden takin, koska olen kyllästynyt tähän viimevuotiseen takkiin. Huomenna on lyhyt päivä eikä pahemmin läksyjä, ihanaa sanon minä! Käytin tänään mun uusia sortseja bikbokista, love them. emilia

6 kommenttia :

 1. Älä oo noin itsekriittinen! Tiiän kyllä että se on vaikeeta, olen itsekkin ihan liian ankara itselleni. Sulla on ihana poikaystävä ja ainakin olen ymmärtänyt että sulla on läheisiä ystäviä. Et todellakaan ole isokokoinen. Mielummin jotain mistä ottaa kiinni kuin lauta! Sä ihan oikeasti olet todella kaunis. Ulkoisesti ja sisäisesti :-) Sulla on kauniit kasvot ja ei mikään huono iho. Ymmärrän että akne on ikävä ongelma ja pääset siitä varmasti eroon! Ja vaikka se sulla saattaa ollakkin oot silti upee! Oot kaunis, muista se kun on huono päivä. Ja tää ei ole mitään mielistelyä, musta oot uskomattoman kaunis!!!!!!!!!! Haluun sun hiukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. et tiedä kuinka monta kertaa luin tän kommentin läpi! aivan ihana ja kiitos tosi paljon :) yritän saada itsekriittisyyden pois ja toivon että onnistun. on vaan niin paljon mihin en ole tyytyväinen... mutta kiitos, olet ihana, sait hymyn huulille heti! :))))

   Poista
 2. Samaa mieltä tuon toisen anon kanssa! Oot todella kaunis ja juuri hyvä kroppainen. En tykää mistä laihaluikuista :) ihana luonne sulla myös. pusuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oiii kiitos tosi paljon :-) en halua tooosi laihaksi mutta pari kiloa pois.... oot ihana :) hehe pusuja takasin

   Poista

Kiitos kun kommentoit asiallisesti! ♥
ps. olet kaunis ja ihana