skiter i om du är tjock, smal, fin eller ful

IMG_0917IMG_0920
paita, h&m / farkut, veromoda / takki, zara / laukku, gina tricot / kaulakoru, konffislahja
IMG_0924IMG_0927IMG_0936IMG_0957IMG_0970IMG_0972IMG_1035IMG_0986IMG_0993IMG_0994IMG_1004IMG_1007IMG_1030Viimeinen viikonloppu ennen koulujen alkuu, eikä muutakaan voi sanoa kun että mahtavaa oli ja aivan parasta. Tämä viikonloppu tulee olemaan unohtumaton! Lämmintä oli iltasin ja seura oli ihanaa. 

Huomenna alkaa lukio, en ymmärrä, miten tää aika on mennyt niin nopeasti? Vasta äsken aloitin seiskalla... Kuitenkin olen ehtinyt muuttua todella paljon siitä ajasta. Mun tapa on aivan eri kun kolme, kaks tai jopa vuosi sitten. Oon ylpeä itsestäni että olen just nyt minä tänään, enkä sama minä kuin viime vuonna. Kaikesta oppii!

Minkälainen postaus kiinnostaisi? Poikaystävä, ystävä, päivä kuvina, tai kenties joku muu? emilia

12 kommenttia :

 1. sust ja santust olis kiva kuulla ain jokasist kuukausist jotai teijä tapaamisest lähtie (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. apuaaa en tuu muistaa mitää haha :D ekat kuukaudet joo mut ku täs on menny kaks vuotta ni vähä sekasin oon mut voin koittaa väsää jotai :)

   Poista
 2. poikaystävä postaus ehdottomasti! :D ihana asu ja oot kaunis!!

  VastaaPoista
 3. mist noi kuvat on otettu?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hangossa niin siellä on paikka nimeltä HUS ni siel jossai kalliol :D

   Poista
 4. Rakastan sun blogi! Sull on semmonen täydellinen elämä! (voisin otta sen):) Sähän aloitat nyt uuden koulun niin ootsä avoin kaikille uusille tuttavuuksille tai valitset sä vaikka vaan kaikki "coolit" tyypit? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana, kiitos paljon! täydellisyys on kaukana tästä mutta kiitos! :-) aloitin juu. en todellakaan!!! vihaan "verrata" ihmisiä esim. ulkonäön perusteella! enkä itte oo mikää cool joten miks haluisin olla semmosten niin sanottujen coolien kanssa? :DD

   Poista
  2. Okei, no oot sä mun mielest aika cool! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit asiallisesti! ♥
ps. olet kaunis ja ihana