chilling with my fisheye and boy

IMG_0289
IMG_0284IMG_0290
huppari american eagle, sortsit ite leikattu ja niitetty h&m, balleriinat h&m
IMG_0274IMG_0301IMG_0294IMG_0291IMG_0317IMG_0345IMG_0362
Lauantai duunin jälkee Santtu tuli meille. Käytiin kattomassa HIFK-VIIKINGIT futis otteluu braahelle. Illalla käytiin vielä ulkona kanavalla chillailemassa ihanassa säässä, syötiin keksejä ja kuvailtiin vähän. Onneks tost mun pojusta on tullu semmonen joka vähä enemmän tyksii kameroista. Tykkäättekö sellasist pojist? ;D haha. Tänään lähettiin mun aamutreenejen jälkeen rannalle ottaa brunaa, sain pikkurajat ja kivan rusketuksen, en palanu!!! Yleensä palan tosi nopee ja mulla oli vahva aurinkorasva päällä. Tosi hyvä ;-) sisko joinas meit ja käytii jätskillä. Huomenna on taas viiden päivän duuniputki 6:00-12:00 woop! 

8 kommenttia :

  1. mitä töitä teet? ja ihanat kuvat sust!!

    VastaaPoista
  2. Ei herranjestas miten söpöjä te ootte! :-) tuli vähän ikävä omaa poikaystävää joka taistelee mielikuvitusvastustajia vastaan armeijassa tällä hetkellä :-D tykkään nimittäin ehdottomasti pojista jotka tykkää ottaa kuvia, siitähän on hyötyä omaankin bloggailuun:-D! oon muuten miettinyt fisun ostamista, tuleeko sitä oikeasti käytettyä sen verran, että kannattaisi se ostaa?:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos linnea! :) joo siis käytän kyllä, mutten tyksi ottaa liikaa kuvii sillä taisiis etten kyllästyis! mutta suosittelen

      Poista
  3. Oi olette söpöjä ja ihanan kesäisiä kuvia vaikka se veteleekin viimeisiään :) !
    Ps.aloitin uuden blogin kirjoittamisen liity toki jos kiinnostaa (: http://sicituradastrasofia.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit asiallisesti! ♥
ps. olet kaunis ja ihana