mökkeilyä

IMG_0600IMG_0593IMG_0598IMG_0632IMG_0608IMG_0615IMG_0643IMG_0647IMG_0635
Valitettavasti kuvissa on eri muokkaukset mutta aikaa ei nyt oikeen ole... Tultiin tänään mökille viikonlopuksi Santun kanssa. Tulee olemaan mahtava viikonloppu. Käytiin nytten illalla vähän kuvailemassa kun olimme syöneet salaattia ja leipää. Aikasemmin päivällä sisko teki mustikkapiirakkaa jätskin kanssa. Huomenna olisi tarkoitus lähteä Loviisaan johonki lukija juttuun? Saa nähä minkälaista siellä on, en oo siellä aikoihin ollutkaan. Hyvää viikonloppua! Toivottavasti tän päivän sää pysyy vähä pidempää... :)

7 kommenttia :

 1. Iiihania kuvia! Jos sais pyytää niin olis kiva jos tekisit sellasen päivän asu postauksen?! Tai jotain sen tapaista, missä esittelisit asuasi :) se tekisi tästä blogista vielä paremman ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minkälaista tarkotat? :) teen mielelläni tottakai! lisää ehdotuksii vaa tulemaan :D

   Poista
 2. hei tee semmonen VIIKON ASUT, eli laitat kaikista maanantaist sunnuntaihin asusta kuvat :D ja sit kerrot kuvan alla mistä ostettu ja hinnankin jos haluut ja muistat (: aivan ihana blogi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. teen mielelläni! en ehdi tai ole oikeestaan aikaa kirjottaa 15-22.7 koska oon reissussa, joten sen aikana otan kuvia ja voisin julkaista ne sitten 22.7 tai 23.7 ja tehdä postauksen. miltä kuullostaa? :):)

   Poista
  2. joo hyvä idea c:

   Poista
 3. voi mitä kesäkuvia... ja niin rauhallisen näköistäkin (:


  http://life-of-ann.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit asiallisesti! ♥
ps. olet kaunis ja ihana