stafetkarnevalen

IMG_0052IMG_0090IMG_0056IMG_0091IMG_0096IMG_0093IMG_0095IMG_0097
eilen oli suomenruotsalaisten koulujen perinne, stafetkarnevalen, joka järjestetään joka vuosi stadionilla kaikille ruotsinkielisille kouluille. oon ollu viimeaikoina kipeenä, mikä tarkoittaa että pelit ja treenit on jäänyt vähiin. toivottavasti pääsen pian taas kentille. kuitenkin oltiin eilen koko päivä stafetkarnevalenissa ja oli aivan mahtava keli. tää tuntuu nyt kyllä ihan kesältä tää sää, enkä malta odottaa että koulut on virallisesti ohi. meillä on enään kaks päivää lopputyötä ja sen jälkeen onkin grillaus päivä yseille ja yks chillaus päivä rannalla. ehin vielä käydä kampaajalla ennen päättäreitä, katotaa saanko ollenkaa vaalennettua noita hiuksia? emilia

10 kommenttia :

 1. toi bannerin voisit ehkä vähän tehdä siitä omanlaatuisemman, koska kaikille on melkein samanlainen! Et varmaan itekkään haluis et ihmiset luulee suo matkineen heitä? Mut muuten sun blogi on ihan kiva ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no muutin sitä mutta ittelläni oli entisellä blogissa kans saman tapanen noin puol vuotta sitten :) mutta kiitos mielipiteestäs !

   Poista
 2. ^ tua anonyymi on iha sekasin :D tai niinku ekaks toi headeri on hieno ja toiseks se ei oo mtn matkimista vaik sullaki on tollane headeri kolmanneks ei kovi monil ees oo enää tollast headerii o: mut äää rakastan sun blogii jatka samaa mallii c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii no vaihoin, en tiie huomasiks? mulla on ollu vaikeet tehä ku kone vielki huollos ni nyt lainasin mun mutsin faijan konetta :) kiitos tosi paljon sulle!!

   Poista
 3. sä oot niin söpö kaikis kuvis <3

  VastaaPoista
 4. toi banneri tai mikä lie on just hiano, pidä se äläkä välitä ton anonyymin jutuist..!! :)

  VastaaPoista
 5. Hei, sull on kiva blogi! (: ja mitä kouluu käyt o: ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti :) kävin botby högstadieskolanii ja meen brändö gymnasiummenii. what about you? :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit asiallisesti! ♥
ps. olet kaunis ja ihana