I KNOW IT'S HARD

IMG_5966IMG_0025IMG_5961
Moikka! Ihanaa kun koeviikko on menny suurimmalta osalta ohi ja mulla on jäljellä ainoastaan yks koe tiistaina joten mun viikonloppu alkoi tänään 10:15 kokeen jälkeen. Lähdin salille Amandan ja Hannan kanssa ja sain myös aikaisen synttärilahjan Amandalta joka on toi musta nahkainen kännykkäkuori juttu, rakastan sitä ja oon halunnu semmosta jo pidemmän ajan! Mun ostoslistalla ei ole paljoa mutta kaikki on aika kalliita... Onneksi synttärit lähestyy ja saisin ainakin jonkun jutun lahjaksi tai ostettua. Mun synttäreitä en kuitenkaan sillä tavalla odota koska 17 on jotenkin turha ikä. Mutta se on myös viimeinen vuosi alaikäisenä. Synttäreihin on kuitenkin jonkin aikaa. Tuo sää ei innosta millään, eli en oo saanu kuvia otettua vaikka oon saanu itteni lähtemään lenkille kuitenkin tonne loskaan! Huomenna on koko päivä vapaata ja lähden Hankoon, ihanaa viikonloppua jo valmiiksi! :) LINKITÄ BLOGISI PAINAMALLA TÄTÄ!!!emilia

KOEVIIKKO

IMG_5936IMG_5922
Koeviikko alkoi maanantaina ja nyt mulla onki kaksi koetta takana ja molemmat meni mielestäni hyvin! Viikonloppuna ehdin kuitenkin rentoutua lähtemällä poikaystävän luokse. Mulla on jäljellä itseasiassa vaan pari kunnon koetta ja perjantai mulla on ihan vapaana joten saan viettää kolmen päivän viikonloppua. Kiitos kaikille blogien linkanneille ja itse asiassa voisin antaa lisäaikaa linkittää koeviikkoni loppuun menessä, eli tiisaiksi 5.2! paina tätä <click> emilia

KOLINAA SPORIEN YÖSSÄ KUUNTELEN

IMG_5811
Moi! Pahottelen oikeesti tosi paljon ettei nyt kuvia tule ollenkaan... En oo vaan ehtinyt ottaa kuvia ja kamera unohtui tänään kotiin. Mulla oli pitkä ja raskas päivä tänään koulussa ja mun parhaimpia ystäviä Ronja täytti tänään vuosia, onnee heh! :) Koulun jälkeen lähdin kuitenkin kaupunkiin parin kaverin kanssa ja sieltä lähdin sitten Sassan ja Jessin kanssa meijän koululle kun Jessin piti selittää jotain. Huomenna onkin jo lähtö Hankoon poikaystävälle. Koeviikko alkaa maanantaina mutta ennen sitä niin muistakaa linkkailla bloginne TÄSTÄ!!
Helsingistä puheen ollen ni tykkään kaupungista tosi paljon. En pahemmin mistää muusta kun keskustasta, siellä on oikeesti kaunista ja oon vasta suunilleen vuosi sitten ymmärtänyt sen ja ymmärrän nykyään myös paremmin että turistit oikeesti tulee suomeen! emilia

STRESSIÄ

IMG_5569IMG_5172
Moi! Kuvamateriaali on aika huonoa koska ei vaan oo ollut aikaa hankkia kuvia kun koulu on tänään vienyt tosi paljon aikaa siitä asti että tulin kotiin. Alotin kuitenkin vasta 12:20 ja oli kyllä ihana nauttia siitä. Tää oli mun tokavika päivä kun alotan näin myöhään. Oon alottanu vähä panostamaan koeviikkoon tänään ja musta tuntuu että ymmärrän kaiken hyvin ja jotenkin se innostaa mua lukemaan enemmän kokeisiin! Muistakaa että blogin linkkailu loppuu suununtaina!! paina tätä! niin pääset linkkaamaan. Kiitos etukäteen linkkailuista! :) mitä mieltä olitte muuten siitä vaihtari postauksesta?emilia

I'M TALKING LOUD, NOT SAYING MUCH

embo3embo1embo4
Moi! Ensiksi kiitän heti alkuun kun mulla on lähiaikoina tullut enemmän lukijoita ja kommentteja, tosi kiva ja se innostaa tätä mun bloggailua vielä enemmän! :) Kävin koulun jälkeen Sassan kanssa kaupungilla syömässä pientä, kuvailemassa jonkinverran ja kiertelemässä parit kaupat.
Nyt kun kevät vaatteet alkaa tulla kauppoihin ärsyttää vaan niin paljon kun rahaa ei löydy kun se pari euro, eikä sillä saa yhtään mitään... Toivottavasti sitä rahaa kohta tulisi, sillä tiedän tarkalleen mitä tarttisin ja sain idean että voisin tehdä jonkinlaisen "blogikirppiksen" jos jotain kiinnostaisi? Mulla ei vaan nii kivoja vaatteita löydy mutta kaappi on täynnä vaatteita joita en käytä... Huomenna on tokavika päivä kun meen vasta 12:20 kouluun joten nyt pitää nauttia kun vielä voi ennen koeviikkoa... Olisiko muuten mitään postausehdotuksia? emilia

VAIHTARI VASTAUKSIA

miksi halusit lähteä vaihtoon? Halusin oppia uusia asioita, kieltä ja muuta! Sit kans et haluan kasvaa ihmisenä vaihvemmaks tai sillee. 
mitä sulle tulee eniten ikävä suomes? jos ihmisiä ei lasketa niin varmaan ruisleipää ja salmiakkia, rakastan molempia tosi paljon! 
osaatko hyvin saksaa? no ihan hyvin kai.
ootko vuoden poissa? joo, tai siis 10kk. 
miks just saksa? Koska se on mun A-kieli ja oon opiskellu sitä niin kauan ja se jotenki kiinnostaa mua kuitenkin eikä eroa niin paljon suomen kulttuurista ja sillee. 
aiotko harrastaa siellä jotain? jos on mahdollisuutta niin jalkapalloa ja salilla käymistä ainakin!
SAKSA1
minkä kautta meet vaihtoon?(esim sts, yfu...) YFU
rakastatko saksaa?(maata siis) hmm en nyt oo mikää fani mut on se ihan kiva maa. 
mikä on santun mielipide siitä että lähdet? Pitäis varmaan kysyy siltä, ei se tietenkään oo mitenkää katossa pomppimassa mut ei edes mun mies saa estää mua ja mun unelmia, se oikea kyllä hyväksyy mun päätökset! 
millaset on fiilikset? Jännittää... EN vaan ymmärrä oikeen vieläkään että mä oikeesti lähden ja oon poissa koko mun tavallisesta elämästä niin kauan...
kuinka monta vuotta oot lukenut saksaa? lähtiessäni seittemän vuotta.
ootko ennen käynyt saksassa? kerran oon käyny Dresdenin lähellä jossain kaupungissa kutosella saksan ryhmän kanssa.
tiedätkö jo minne päin saksaa meet? en... 
tuleeks poikaystäväs vierailulle? jos hänellä on siihen mahdollisuus riippuen siitä millon hän lähtee armeejaan. 
kauan oot suunitellut lähteväs pois? 10kkSAKSA2onko sun poikaystäväs innoissaan...? no ei se nyt niin mut ei sitä vissiin haittaakaan?
seurusteletteko kuitenkin vaikka lähdet ja mikä siinä tapauksessa tulee olemaan vaikeinta? 
seurustellaan. varmaankin se ettei nähä eikä pystytä olla yhteyksissä samalla tavalla ku ennen. Toisaalta hän on armeejassa joten ei se muutenkaan onnistuisi. 
mitä odotat eniten? hmm... en oikeen tiedä... varmaan sitä koko vuotta ja mitä tuun oppii yms. 
minne päin haluisit? etelä-saksaan. 
onko sulla mitään odotuksia vaihtarivuodelta? laitoin aikasemmin
postaathan vaihtarina saksassa ollessasi? kunhan mulla on siihen mahdollisuus niin TOTTAKAI! :)
mietitkö kauan lähtöäsi? kylläkyllä...
miksi lähdet juuri lukion tokalla? jaa'a, muutkin lähtee sillon ja olisi kiva palata samaan aikaan kun muut, emt :D 
paljonko vaihtativuosi suunilleen maksaa? riippuu minnepäin mutta saksaan on noin 7000e
pakkaatko toppatakin mukaan vai kannatko kädessä? en tiiä vielä, varmaa kädessä hehehe
SAKSA3
miks meet vaihto-oppilaaksi? katso eka kysymys!
eikö kielimatka olisi riittänyt? siihe menisi kesää ja jostain syystä haluun kokea vaihtovuoden.
osaatko saksaa? laitoin aikasemmin mut ihan hyvin juu!
paljonko rahaa meinasit ottaa mukaan matkalle? en tiedä mutta vanhemmat lähettää kuukausittain sen verran rahaa kun tartten joka kuukausi, suunilleen 200e/kk ja sit tottakai jos saan kesätöitä niin ne rahat kans!
ketä luulet et sinua tulee eniten ikävä jos santtua ei lasketa? PERHETTÄ! eli äiti, iskä, sisko ja sit mommo ja mofa! kavereita kans :) en osaa päättää yhtä...
onko mukavaa kun jäät vuoden jälkeen kavereistasi? eihän se mukavaa oo.. xd mut on mulla kavereita jotka on -97 ja tulee samaan kouluun ku mis oon!
miten innoissasi olet matkasta? vaikee sanoo jo nyt... se ei tunnu todelliselta! 
SAKSA4
oliko saksa sinun ensimmäinen ja ainoa vaihtoehto vai mietitkö muitakin maita? mietin vähän itävaltaa mut saksa vei voiton!!
ootko käyny ennen siellä? aikasemmin laitoin... mut kyllä 
millon lähet? elokuussa
millaisessa perheessä, ilmapiirissä, talossa toivoisit asuvasi? ei oo mitää erikoisempia toivomuksia kun että kaupungissa, tavallisessa perheessä joka on semi rento mut ihan semmonen tiukka kuitenkin ja sit tykkää futiksest mut ei mitää futis hulluja. Talo ni se et olis oma huone olis ihan kiva kuitenkin!

KIITOS TOSI PALJON KYSYMYKSISTÄ!! jos viellä on jotain ni vastaan mielelläni. emilia

HEAD UP AND STAY STRONG

ihkuIMG_5631
Hei! Anteeksi tälleen heti alkuun että multa tulee niin paljon asukuvia mutta on nyt vaan sattunut niin hyvä sää kuvailla. Sain kuitenkin vähän palautetta että asukuvat on ihan kivoja joten tässä sitä nyt taas on... Eilen illalla kävimme Santun kanssa leffassa kattomassa The Paperboy joka oli ihan hyvä ja Zac Efron oli ihan kivan näkönen. Päästyämme kotiin äiti oli valmistanut meille kaikille nacholautaset. En oo syönyt sitä pitkään aikaan ja se oli tosi hyvää kun ei pahemmin päivällä tullut pahemmin syötyä. 
Aamulla oli aika aikanen herätys ja lähdin kattomaan Santun peliä Tikkurilaan ja siinä se päivä menikin. Kotona oon tehny vähän koulu juttuja. Hyvää viikonalkua teille ja toivottavasti kestätte maanantain! 
Teen viikon aikana vastaukset tohon vaihtaripostaukseen ja sit vielä linkkailemaan niitä blogeja!!! emilia

SNOW

lolledIMG_5515IMG_5460IMG_5504
Heii! Junien takia Santtu tuli meille vastaan tänään aamulla ja söimme hernekeittoa ja pannukakkua. Se kuuluu jotenkin tämmöseen kylmään säähän. Kävimme kuvailemassa vähän rannalla kun jääkin on jo paksumpi. Vaikka tuolla onkin lähes -30 astetta niin ei se pakkanen sillä tavalla tunnu. Jos jollain on vielä kysyttävää vaihtari vuodesta niin paina tätä ja linkatkaa bloginne tähän !! :) emilia

LINKITÄ BLOGISI

link
Päätin tehdä tämmösen linkitä blogisi postauksen sillä mulla ei tällä hetkellä ole paljon luettavaa joten olisi kivaa saada uutta luettavaa! Aikaa on 5.2 mennessä ja katson kaikki blogit läpi. Ellei sulla ole blogia niin linkkaapa lemppari tai joku toinen kiva blogi. Listaan vähintään kolme lempi blogiani tänne helmikuun alussa. Kiitos etukäteen! Jää itsekkin mielelläsi seuraamaan jos mun blogi kiinnostaa teitä :) 

1. kerro mitä blogissani on parannettavaa ja mikä on hyvää, ihan mitä vaan!
2. kerro vähän faktaa sinusta ja blogistasi!
3. linkitä blogisi!

A HUNDRED DAYS HAVE MADE ME OLDER

IMG_0007emilia1hhhIMG_0024
Moi! Lähdin vahingossa kouluun tunnin liian aikasin ja istuin sitten sielä odottelemassa että koulu  alkaisi. Koulun jälkeen lähdin Sassalle, pääset hänen blogiinsa painamalla tätä! Sää oli mitä parasta, vaikka oli tosi kylmä niin sää oli vaan niin mahtava ja ihana että sitä kylmyyttä kyllä kesti. Kuvailimme ja otimme ihan rauhallisesti ja tuntuu jotenkin oudolta että tänään on perjantai. Santtu tulee kuitenkin illalla meille ja ennen sitä pitäisi vähän siivota ja muuta. Ihanaa viikonloppua teille! emilia

MINÄ

emppu

Pelkään että jokin yliluonnollinen tyyppi seisoisi mun takanani yttäkkiä, siitä asti kun näin paranomal activityn kesällä...
Rakastan vaatteita ja ostan niitä aina kun on rahaa. Viime aikoina oon kuitenkin miettinyt enemmän mitä ostan ja mitä haluan.
Oon varmasti maailman laiskin ihminen, en jaksa ikinä tehdä yhtään mitään.
Rakastan urheilua ja terveellistä ruokaa kuten salaattia mutta sitä ei vaan tuu tehtyä näin talvena. Mutta kävin lenkillä kun oli -12° pakkasta!
Oon ollut rakastunut ensimmäistä kertaa ja se on kestänyt lähes kaksi ja puoli vuotta, rakkaus on niin ihanaa!

emilia

INSPIRATION

inspiration
weheartit.com

COZY

IMG_5128IMG_5138
Ihanaa keskiviikko iltaa! Tänään on siis keskiviikko joka tarkoittaa että meillä on jäljellä ainoastaan kaksi yötä perjantaihin ja sitten on taas lomaa. Vaikkei mulla ole niin raskas jakso koulussa niin kaikki tuntuu niin raskaalta. Uskon että tämä kauhea pimeä ja sää masentaa mua vaan enemmän ja enemmän joka päivä. Toivottavasti nää säät kohta paranee ja tulee keväisempi ilma. Siihen on kuitenkin varmaan pari kuukautta jäljellä. Haluun vaan että se hiihtoloma tulisi jo! Ennen sitä on vielä koeviikko ja pari muuta raskasta juttua... emilia

MY LOVELY FRIEND

sassa
Sassa oot niin kaunis ja yksi parhaimmista! Tää on kans aika hassu kuva niinkun koko tyttö. 
Ihanaa kun pystyn vaan ottamaan rennosti täällä kotona kun vasta heräsin. Tässähän on pari tuntia ennen kun joudun jättämään mun viltin ja lähteä kouluun. Eihän mulla koulussakaan ole muuta kun musiikkia ja matikkaa ja sitten kotiin. Saa nähdä mitä keksin illaksi, ainakin jos läksyjä on ni niitä ja perjantaina iskän pitäisi tulla kotiin. Mun pitää kans vähän siivota ja joku päivä käydä läpi mun vaatekaappi koska siellä on varmaan 75% semmosta mitä en edes käytä! emilia

OUTFIT

meIMG_4899me2
Moi! Koulussa oli pelkästään pari tuntia musiikkia ja tunti katottiin jotain leffaa enkussa. Pelksätään kolme rentoa tuntia. Tuntuu nyt hyvältä kun ei edes väsytä! Alotan huomenna vasta 12:20 ja saan nukkua pitkään, ihanaa. Pitää vielä nauttia kun saa, seuraavat jaksot ovat raskempia. 
Koulun jälkeen lähdin Sassalle ja Sonjakin tuli sinne. Otimme parit kuvat ja sitten Sonja lähti kotiin ja jäin vielä reilu tunniksi Sassalle. Puhuimme kaikenlaisia ja saimme tietää yllättäviäkin asioita! Maailma on vaan niin pieni. Nyt vaan soittelemaan iltapuhelu poikaystävälle ja sitten unten maille. Hyvää yötä! Nii ja hei ajattelin pitää kuvat vähän isompina et mitä mieltä? :) emilia

I CAN BE YOUR MELODY

emiliaemiliaa
Hei! Raskas maanantai takana ja viikko pitäisi jaksaa loppuun asti. Onneksi loppuviikko onkin vähän rennompi. Sain takaisin aika paljon kokeita ja esseitä. Koe ei mennyt niin hyvin mutta loput yllätti, itseasiassa oon aika ylpee itsestäni! Muistakaa vielä kysyä vaihtarijuttuja painamalla tästä ! Muita toivepostauksia? :) emilia

AUTOSSA

Kuva otettu 12.1.2013 klo 16.12 #4Kuva otettu 12.1.2013 klo 16.07 #3
Pari kuvaa eilisen automatkalta Espooseen. Lähdin sinne katsomaan poikien futsal peliä ja sit tultii takaisin Hankoon. Illalla lähdimme vielä kaverille ja sit tultiin ehkä vähän liiankin myöhään kotiin. Tänään käytiin salilla Santun kanssa ja kohta syömään ja sitten kotiin. Mulla oli ainakin kiva viikonloppu takana. Huomenna jatkuu sitten koulun kanssa, mulla on esim. matikan joku testi juttu, apuaa! Sit viel anoille jotka tulee valittamaan mun ulkonäöstä ja kropasta ni ei taida tietää mitä mä teen ja miten, joten voisitte olla ihan hiljaa, kiitos! emilia

YLLÄTYSSYNTTÄRIT

12IMG_9946IMG_9947IMG_9952
Moi! Järjestettiin kavereitten kanssa Ekikselle yllärisynttärit. Kaikkee me viikon aikana keksittiin että mikään ei paljastuisi ja me onnistuimme! Teeskentelimme kaikenlaista vielä perjantaina ja vähän yhdeksän jälkeen hän ja Santtu tuli paikalle. Syötiin hyvin ja meillä oli kiva ilta. Toivottavasti teilläkin oli kiva perjantai ja lauantai! emilia

SUMMER

beib
Mun oli aivan pakko tulla jakamaan tämä kuva teidän kanssanne! Tää on yks mun lempparikuvista ja mulla on niin ikävä kesää... Oonko mä ainoo? emilia

NO SCHOOL TOMORROW

emppoemppuemmppu
Moi! Ihanaa kun on noinkin monta kysymystä jo eksynyt vaihtaripostaukseen! Lisää vaan tulemaan! Tänään mulla oli mantsan koe johon luin melkeen koko yön. En yhtää osaa arvata miten se meni. Sain mun matikan "testin" josta sain 7 ja oon positiivisesti yllättynyt. Matikka ei todellakaan oo mun aine, enkä tän kurssin aikana oo tajunnukkaa pahemmin yhtään mitään. Oon kuitenkin ollu koko päivän todella levoton, en tiie mistä johtuu. Varmaankin siitä että mulla ei huomenna ole koulua koska aloitan 12:20 ja mulla on siihen aikaan hammaslääkäri. Toivottavasti teillä on ihana perjantai edessä! Onko jotain suunnitelmia? Mulla ainakin on! :)) emilia